DECLARACIÓ

L'A.C.R. UTOPIA XXI va nàixer l'any 2004. És voluntat d'esta entitat cooperar amb altres grups republicans, sobiranistes valencians i d'esquerra, en la tasca de reflexió i formació, però també en l'acció política directa, en el camí cap a la recuperació de la Sobirania del Poble Valencià i la instauració de la República Valenciana. La promoció de la Llengua i la Cultura Valenciana són objecte principal també de l'acció de l'associació.

10.10.11

L'ACR Utopia XXI gestionarà el nou Ateneu Popular del Parc, a Alfafar, després d'haver signat un acord amb la històrica Societat Cultural i Recreativa del Parc

L'ACR Utopia XXI gestionarà el nou Ateneu Popular del Parc, a Alfafar, després d'haver signat un acord amb la històrica Societat Cultural i Recreativa del Parc.

L'Associació Cívica Republicana Utopia XXI i la Societat Cultural Recreativa del Parc, degana de les entitats associatives del Parc, poblacio popular del municipi d'Alfafar a l'Horta Sud, han signat un conveni pel qual els locals de la segona entitat es convertiran en un Ateneu Popular compartit per diferents associacions i grups de treballs ciutadans i comunitaris, i que gestionarà l'ACR Utopia XXI.

Els locals amb prop de 400 metres qüadrats tenen un espai de cafeteria i zona de socis i jocs de taula, un altre espai de zona de jocs, un tercer espai que es prepararà per a fer actuacions musicials, teatre i cinema, a més de serveis comuns, dos locals polivalents i zona de despatx.

La Societat Cultural i Recreativa del Parc ha elegit recentment Carme Equiza com a nova presidenta de l'entitat i serà la nova presidenta d'esta entitat i la seua Junta Directiva, junt a la Junta Directiva de l'ACR Utopia XXI, presidida per Joan S. Sorribes, els encarregats de posar en marxa el nou Ateneu Popular del Parc, treballs que ja han iniciat i que pretenen fer de forma progressiva fent la inauguració formal del mateix en Nadal de 2011.