DECLARACIÓ

L'A.C.R. UTOPIA XXI va nàixer l'any 2004. És voluntat d'esta entitat cooperar amb altres grups republicans, sobiranistes valencians i d'esquerra, en la tasca de reflexió i formació, però també en l'acció política directa, en el camí cap a la recuperació de la Sobirania del Poble Valencià i la instauració de la República Valenciana. La promoció de la Llengua i la Cultura Valenciana són objecte principal també de l'acció de l'associació.

6.1.10

ACR Utopia XXI dóna suport al Pícnic en defensa del Jardí de Montfort i a la manifestació solidària amb María José Carrascosa

    Vos demanem que doneu suport el pròxim 17 DE GENER al PICNIC POPULAR EN DEFENSA DEL JARDÍ DE MONTFORT, a les 13:00 hores, a l’interior del Jardí de Montfort (València-l’Horta), que convoquen Cercle Obert de Benicalap i República Valenciana-pve.
    Igualment, vos demanem que doneu suport a la manifestació convocada per la família de María José Carrascosa, la valenciana empresonada als Estats Units, recentment condemnada a 14 anys, per defensar els drets de mare i els drets de la seua filla. Esta manifestació es farà el pròxim 24 de gener a les 12:00 hores, i partirà des de les portes de l’Ajuntament de València per acabar en el consolat nord-americà al carrer del Doctor Romagosa.