DECLARACIÓ

L'A.C.R. UTOPIA XXI va nàixer l'any 2004. És voluntat d'esta entitat cooperar amb altres grups republicans, sobiranistes valencians i d'esquerra, en la tasca de reflexió i formació, però també en l'acció política directa, en el camí cap a la recuperació de la Sobirania del Poble Valencià i la instauració de la República Valenciana. La promoció de la Llengua i la Cultura Valenciana són objecte principal també de l'acció de l'associació.

31.10.10

L'ACR UTOPIA XXI ha participat en la 51 Marxa per la Sobirania Valencia al Puig i ha muntat la seua haima en l'Aplec del Darrer Diumenge d'Octubre a l'esplanada del Reial Monestir


L'ACR UTOPIA XXI ha participat en la 51 Marxa per la Sobirania Valencia al Puig i ha muntat la seua haima el Darrer Diumenge d'Octubre a l'esplanada del Reial Monestir, en el marc de la fira d'associacions del ja tradicional Aplec. En la parada de l'entitat, a més de posar-se a la venda diferents treballs artesanals que es realizen en els diversos tallers que organitzem, i fullets de difusió de les activitats de l'ACR, s'han recollit més de 150 signatures de la campanya "Som Valencians, no Levantinos" i s'han distribuit 250 exemplars del número 32, especial Darrer Diumenge d'Octubre, de La Crida, òrgan d'informació d'Estat Valencià, el partit amb què l'associació manté una relació d'agermanament, cridant a l'organització dels sobiranistes valencians. La Senyera de Lluita i el Penó de Combat, com és costum, han presidit la haima de l'ACR UTOPIA XXI.