DECLARACIÓ

L'A.C.R. UTOPIA XXI va nàixer l'any 2004. És voluntat d'esta entitat cooperar amb altres grups republicans, sobiranistes valencians i d'esquerra, en la tasca de reflexió i formació, però també en l'acció política directa, en el camí cap a la recuperació de la Sobirania del Poble Valencià i la instauració de la República Valenciana. La promoció de la Llengua i la Cultura Valenciana són objecte principal també de l'acció de l'associació.

21.10.10

Dos iniciatives per promoure els productes valencians tradicionals: Terra Valenciana i el Raco de lo Nostre

Ens arriba la notícia de dos iniciatives comercials en la xarxa dirigides a promoure els productes tradicionals valencians. És tracta de dos botigues online, dos comerços que emprant les TIC volen posar a l'abast de la gent productes de qüalitat amb uns denominadors comuns, el fet de ser valencians d'arrel i el fet de ser tradicionals o artesanals.

La primera de les web és Terra Valenciana, i en l'equip de la mateixa figura un conegut, Pere Palés. Amb un bon aparador que de segur trobareu interessant si visiteu la pàgina, centra la seua oferta en la confecció de lots, una bona opció quan penseu de fer algun regal original.

La segona de les webs és El Racó de lo Nostre, i al davant hi ha Vicent Moscardó Granero. La seua oferta contempla més el producte concret. Una bona opció també per trobar aquella "delicatessen" que pot abellir en algun moment i no perdre la memòria dels productes artesanals i tradicionals valencians.

Cervesses, vins, nisteles i licors, patés, confitures, variants i aperetius, conserves, olis, xocolates, torrons, formatges i embotits..., d'arreu de les comarques valencianes.

I com que ens arriba la notícia i ens semblen bones iniciatives, vos les traslladem i vos recomanem la visita a les webs d'estos emprenedors valencians..., i, òbviament, a què els tingueu en compte en les vostres compres.