DECLARACIÓ

L'A.C.R. UTOPIA XXI va nàixer l'any 2004. És voluntat d'esta entitat cooperar amb altres grups republicans, sobiranistes valencians i d'esquerra, en la tasca de reflexió i formació, però també en l'acció política directa, en el camí cap a la recuperació de la Sobirania del Poble Valencià i la instauració de la República Valenciana. La promoció de la Llengua i la Cultura Valenciana són objecte principal també de l'acció de l'associació.

9.1.10

L'arquebisbe de Granada incita a la violació de les dones que avorten

Article d’opinió de Joan S. Sorribes

L’arquebisbe de Granada, Javier Martín, explicava fa només uns dies als seus feligressos en la Catedral que la dona que avorta “mata a un xiquet indefens” i que, per tant, “dóna als varons la llicència absoluta, sense límits, per abusar del seu cos”. Ni boca solta ni irreflexiva, les paraules de l’arquebisbe granadí, una clara incitació a la violació de les dones que exercixen el dret a la interrupció de l’embaràs, van ser posteriorment reafirmades i explicades per l’oficina d’informació dels Bisbes del Sud d’Espanya, ja que “l’abús que comet una dona contra el seu cos i el seu fill” en la mesura en què no està castigat legalment les “deslegitima” i dóna als homes “llicència absoluta, sense límits, per abusar”. L’arquebisbe pronuncia estes paraules després d’afirmar també que els crims del nazisme no eren tan repugnants com els que permet l’actual llei d’interrupció de l’embaràs, entre altres caritatius pensaments, potser no massa fonamentats però profundament fonamentalistes. Tot un sant varó...

I ací no passa res…, o sí? Sí, ací se subvencionen els grups proavortament, l’ensenyament religiós i les estructures de la secta més gran del planeta.