DECLARACIÓ

L'A.C.R. UTOPIA XXI va nàixer l'any 2004. És voluntat d'esta entitat cooperar amb altres grups republicans, sobiranistes valencians i d'esquerra, en la tasca de reflexió i formació, però també en l'acció política directa, en el camí cap a la recuperació de la Sobirania del Poble Valencià i la instauració de la República Valenciana. La promoció de la Llengua i la Cultura Valenciana són objecte principal també de l'acció de l'associació.

10.5.07

Fem fóra el PP!

Article d’opinió de Joan S. Sorribes.
El 27 de maig toca fer fóra el PP de la Generalitat. Clar i valencià: fer fóra de la Generalitat aquells que durant l’última dècada han exercit una acció de govern depredadora amb el territori i el medi natural, genocida cap a la cultura i el valencià, lliberticida amb els ciutadans i els seus drets i llibertats, expoliadora i especuladora amb l’economia i els recursos dels valencians, bruta, subalterna, entreguista, indigna.., toca fer-los fóra de la nostra màxima institució representativa. D’això i no d’una altra cosa es tracta el vinent 27 de maig: quan cada ciutada i ciutadana d’este país diposite el seu vot a l’urna tindrà a les seues mans fer-los fóra, tirar al PP de la Generalitat Valenciana, cada vot compta, tots i totes som necessaris…
El 27 de maig toca fer-los fóra, als del PP. I el 28 de maig tocarà, si hem fet bé els deures, procurar un govern de progrés per als valencians, un govern capaç d’il·usionar els valencians i d’emprendre un camí de recuperació, de dignitat, de justícia i de llibertat…, per a fer-lo possible també compta cada vot, tots i totes també som necessaris per això.
El 27 de maig, doncs, tenim un compromís amb nosaltres mateixos, tenim un Compromis pel País Valencià. Hem de complir.