DECLARACIÓ

L'A.C.R. UTOPIA XXI va nàixer l'any 2004. És voluntat d'esta entitat cooperar amb altres grups republicans, sobiranistes valencians i d'esquerra, en la tasca de reflexió i formació, però també en l'acció política directa, en el camí cap a la recuperació de la Sobirania del Poble Valencià i la instauració de la República Valenciana. La promoció de la Llengua i la Cultura Valenciana són objecte principal també de l'acció de l'associació.

31.1.10

L'ACR Utopia XXI se suma a la convocatòria sobiranista valenciana del pròxim 25 d'abril


L'ACR Utopia XXI se suma a la convocatòria sobiranista valenciana del pròxim 25 d'abril. A dia de hui a més de la nostra entitat, han declarat el seu suport Estat Valencià, RV-pve, ENV i l'ACV Jardí D'Aiora. Per València, tot!


9.1.10

L'arquebisbe de Granada incita a la violació de les dones que avorten

Article d’opinió de Joan S. Sorribes

L’arquebisbe de Granada, Javier Martín, explicava fa només uns dies als seus feligressos en la Catedral que la dona que avorta “mata a un xiquet indefens” i que, per tant, “dóna als varons la llicència absoluta, sense límits, per abusar del seu cos”. Ni boca solta ni irreflexiva, les paraules de l’arquebisbe granadí, una clara incitació a la violació de les dones que exercixen el dret a la interrupció de l’embaràs, van ser posteriorment reafirmades i explicades per l’oficina d’informació dels Bisbes del Sud d’Espanya, ja que “l’abús que comet una dona contra el seu cos i el seu fill” en la mesura en què no està castigat legalment les “deslegitima” i dóna als homes “llicència absoluta, sense límits, per abusar”. L’arquebisbe pronuncia estes paraules després d’afirmar també que els crims del nazisme no eren tan repugnants com els que permet l’actual llei d’interrupció de l’embaràs, entre altres caritatius pensaments, potser no massa fonamentats però profundament fonamentalistes. Tot un sant varó...

I ací no passa res…, o sí? Sí, ací se subvencionen els grups proavortament, l’ensenyament religiós i les estructures de la secta més gran del planeta.

7.1.10

L'ACR Utopia XXI va donar suport a la Marxa del Carbó de les entitats socials del Parc Alcosa


L'ACR Utopia XXI va participar, donant suport, als actes programats passats dia 5 de gener per les entitats socials del Parc Alcosa, concretament a la Marxa del Carbó convocada per la Xarxa Social del Parc, l'Associació de Veïns del Parc Alcosa-Els Alfalars i la Koordinadora de Kol·lectius del Park. L'ACR Utopia XXI dins del seu programa d'actuació col·labora en diferents accions locals en l'Horta, València, Foia de Bunyol i Camp de Morvedre. Al Parc Alcosa, desenvolupa un programa de voluntariat del valencià i de dinamització social, així com col·labora en diferents accions interassociatives de caràcter social dirigides a sectors en risc d'exclusió social, dones, inmigrants i jovertut.

6.1.10

ACR Utopia XXI dóna suport al Pícnic en defensa del Jardí de Montfort i a la manifestació solidària amb María José Carrascosa

    Vos demanem que doneu suport el pròxim 17 DE GENER al PICNIC POPULAR EN DEFENSA DEL JARDÍ DE MONTFORT, a les 13:00 hores, a l’interior del Jardí de Montfort (València-l’Horta), que convoquen Cercle Obert de Benicalap i República Valenciana-pve.
    Igualment, vos demanem que doneu suport a la manifestació convocada per la família de María José Carrascosa, la valenciana empresonada als Estats Units, recentment condemnada a 14 anys, per defensar els drets de mare i els drets de la seua filla. Esta manifestació es farà el pròxim 24 de gener a les 12:00 hores, i partirà des de les portes de l’Ajuntament de València per acabar en el consolat nord-americà al carrer del Doctor Romagosa.