DECLARACIÓ

L'A.C.R. UTOPIA XXI va nàixer l'any 2004. És voluntat d'esta entitat cooperar amb altres grups republicans, sobiranistes valencians i d'esquerra, en la tasca de reflexió i formació, però també en l'acció política directa, en el camí cap a la recuperació de la Sobirania del Poble Valencià i la instauració de la República Valenciana. La promoció de la Llengua i la Cultura Valenciana són objecte principal també de l'acció de l'associació.

26.10.09

En la 50a edició de la Marxa al Puig, l'ACR Utopia XXI, participà reivindicant la Sobirania Valenciana


Enguany l'ACR Utopia XXI ha participat en la 50a edició de la Marxa al Puig, convocant junt les entitats Amics de l'Alguer, La Bruixola, Casal Jaume I Camp de Túria, i l'ACR Constantí Llombart, en revindicació de la Sobirania Valenciana. La nostra entitat ha volgut donar suport així a la iniciativa que han dut endavant els partits República Valenciana-pve, Esquerra Nacionalista Valenciana, i Estat Valencià. Amb Estat Valencià, hem editat dues postals conmemoratives dedicades a la històrica Senyera estelada valenciana i al moviment sobiranista valencià de la primera meitat del segle XX.


24.10.09

L'ACR Utopia XXI i Estat Valencià editen dues postals conmemoratives en el Darrer Diumenge d'Octubre



Amb motiu de la celebració de la 50a Marxa al Puig, en el Darrer Diumenge d'Octubre, en què l'ACR XXI participa junt a Estat Valencià i altres organitzacions sobiranistes valencianes, la nostra associació i el partit independentista d'esquerres Estat Valencià, hem editat dues postals conmemoratives amb dues imatges històriques. El preu de les dues postals és d'1 euro, i es posaran a la venda per primera vegada en el Puig en el Darrer Diumenge d'Octubre.